Γλυκαιμικός Δείκτης (GI) 1 χωρίς αύξηση ινσουλίνης.
Αποβάλλεται με ασφάλεια μέσω των ούρων, καθώς το ανθρώπινο σώμα δεν μπορεί να κάνει τίποτα με αυτό.
Έχει γλυκύτητα 70% σε σύγκριση με τη σακχαρόζη.
Η ερυθριτόλη έχει ισχυρή ψυκτική επίδραση στην κρυσταλλωμένη μορφή της.
Είναι πολύ σταθερή έως 160°C, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι μπερδεύουν αυτό το γλυκαντικό και το αντικαθιστούν εντελώς ως υποκατάστατο ζάχαρης.
Δεν μπορείτε να φτιάξετε κέικ μόνο με ερυθριτόλη, καθώς δεν είναι παράγοντας όγκου, ούτε παρέχει δομή στην παρασκευή σας. Χρειάζεστε ένα υποστηρικτικό συστατικό, π.χ. άλλο γλυκαντικό ή ίνα.
Αν προσπαθήσετε να καραμελώσετε την ερυθριτόλη, δεν θα αλλάξει ποτέ χρώμα και θα εξατμιστεί.
Αν προσπαθήσετε να φτιάξετε σιρόπι μόνο με ερυθριτόλη και αυτό κρυώσει, θα κρυσταλλωθεί αμέσως.
Η ερυθριτόλη είναι ένα τέλειο γλυκαντικό επιπλέον του δικού σας συνδυασμού υποκατάστασης ζάχαρης.
Μην τη χρησιμοποιείτε ως αντικατάσταση 1 προς 1, αλλά ως προσθήκη (όπως ήταν προορισμένο να είναι).
Διαθέσιμο σε: 400g & 800g σακούλες
Το μπισκότο Oreo είναι ένα δημοφιλές σάντουιτς μπισκότο που αποτελείται από δύο σοκολατένιες βάφλες με μια γλυκιά κρέμα στη μέση. Εισήχθη για πρώτη φορά από την Εθνική Εταιρεία Μπισκότων (γνωστή σήμερα ως Nabisco) το 1912 και από τότε έχει γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα και αναγνωρίσιμα εμπορικά σήματα μπισκότων παγκοσμίως.
Οι σοκολατένιες βάφλες ενός μπισκότου Oreo παρασκευάζονται από έναν συνδυασμό σκόνης κακάο, αλευριού, ζάχαρης και φυτικού ελαίου. Η κρέμα συνήθως παρασκευάζεται από ένα μείγμα ζάχαρης άχνης, εκχυλίσματος βανίλιας και φυτικού λίπους. Η ακριβής συνταγή μπορεί να διαφέρει ελαφρώς ανάλογα με την περιοχή ή την συγκεκριμένη παραλλαγή προϊόντος.
Τα μπισκότα Oreo είναι γνωστά για τον χαρακτηριστικό σχεδιασμό τους, με μια κυματιστή άκρη και ανάγλυφο λογότυπο στη μία πλευρά της βάφλας. Απολαμβάνονται από ανθρώπους όλων των ηλικιών και μπορούν να καταναλωθούν ως αυτόνομο σνακ ή να χρησιμοποιηθούν σε διάφορες συνταγές επιδορπίων.
Η μάσκα για λιπαρά μαλλιά με κακάο είναι ένα αποτελεσματικό προϊόν για τη φροντίδα των μαλλιών που θρέφει και ενυδατώνει σε βάθος χάρη στη φυσική βούτυρο κακάο που περιέχει, αυξάνει τη λάμψη των μαλλιών και προσφέρει πιο απαλή υφή στα μαλλιά.
SKU:31167
Ανακαλύψτε τον χαρακτήρα του καφέ 100% Arabica, εμβληματικού των καφέ Bacquié, συνδυασμένου με την ένταση της μαύρης σοκολάτας και του κακάου. Αυτή η δημιουργία, με χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη, είναι ταυτόχρονα τραγανή και έντονη, και θα συνοδεύσει τέλεια τον εσπρέσο σας.
Αυτοί οι κόκκοι καφέ μπορούν επίσης να εμπλουτίσουν τα επιδόρπιά σας, προσφέροντάς τους μια δόση έντασης. Η ιδέα του σεφ είναι να δοκιμάσετε μια μους καφέ πασπαλισμένη με μερικούς σοκολατένιους κόκκους.
Συστατικά: καβουρδισμένοι κόκκοι καφέ 100% Arabica, μαύρη σοκολάτα (φασόλια κακάου, ζάχαρη, βούτυρο κακάου, γαλακτωματοποιητής λεκιθίνη ηλιόσπορου, βανίλια), σκόνη κακάου.
Διατροφικές αξίες ανά 100g: Ενέργεια 449kJ / 108kcal, Λιπαρά 7,7g, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 4,6g, Υδατάνθρακες 6,0g, εκ των οποίων σάκχαρα 5,2g, Πρωτεΐνες 2,0g.
Συνθήκες συντήρησης: Να φυλάσσεται μακριά από τη θερμότητα (1618°C) και την υγρασία.
Καθαρό βάρος: 130g
Διάρκεια συντήρησης: 18 μήνες
Δοχεία με ποικιλία νουγκατών Montélimar: Μαλακό νουγκά, Μαλακό νουγκά καλυμμένο με μαύρη σοκολάτα, Μαλακό νουγκά καλυμμένο με σοκολάτα γάλακτος αρωματισμένη με πορτοκάλι. Ιδανικό κουτί για να το προσφέρετε ή να το απολαύσετε!
Αναφορά: 132403
Βάρος (σε kg): 0.20
Συσκευασία: 8
ΦΠΑ: 20.0%
Πέταλα καλαμποκιού, λάδι σπόρου σταφυλιού, ροζ αλάτι Ιμαλαΐων, μαύρο πιπέρι, θυμάρι, δεντρολίβανο
Αλλεργιογόνα: ίχνη γλουτένης
Ιδέα συνταγής
Ιδανικό για να πανάρετε το κρέας σας (κοτόπουλο, μοσχάρι, χοιρινό), το ψάρι σας, τα τυριά σας, και ιδανικά για να πασπαλίσετε τις σαλάτες σας.
Το μυστικό της γεύσης από τις 4 ηπείρους του κόσμου κρύβεται στην τεχνολογία μας...
Για να συμβάλουμε στην επιτυχία σας, προχωράμε με σιγουριά στις παγκόσμιες αγορές με τις ποιοτικές και καινοτόμες τεχνολογίες μας.
Η ενεργειακή αποδοτικότητα και η ακρίβεια είναι θέματα που μας ενδιαφέρουν. Παράγουμε οι ίδιοι τα λογισμικά και τα υλικά που χρησιμοποιούμε στις τυποποιημένες μηχανές μας και στις μηχανές που κατασκευάζουμε ειδικά για εσάς, και τα αναπτύσσουμε συνεχώς μέσω των ερευνών και των αναπτυξιακών μας εργασιών. Είμαστε περήφανοι που είμαστε η τεχνολογικά προσανατολισμένη, παρακολουθούμενη από τους ανταγωνιστές μας, ιστορική και πρωτοπόρος εταιρεία στον τομέα των μηχανών καβουρδίσματος καφέ.
#nuts #nutsroastingmachine #roastingmachine #almondsroastingmachine #cashewnutroastingmachine #sunflowerseedsroastingmachine #beltroastingoven #seedsroastingmachine #machine #nutroastingmachineebay #nutsroasting #rotaryroaster #innovativemachinery #modernmachinery #coffee #coffeeroasting #coffeeroastingmachine #production #innovation #equipment #machine #engineering #performance #coffeebeans #greencoffee #electricroastingmachine
Κουτί σοκολάτας μαύρο φιλικό προς το περιβάλλον - Σοκολάτα και Ζαχαρωτά
Επιλέξτε το μέγεθος του κουτιού σας: Μ x Π x Υ (σε χιλιοστά):37x12x100
Επιλέξτε Χαρτόνι:330gsm, Μαύρο Απόθεμα, Πλήρως Ανακυκλώσιμο
Aspresso Oreon Καφές
Η μοναδική αρμονία της γεύσης σοκολάτας και των κομματιών μπισκότου. Η γεύση που θα σας μαγέψει με κάθε γουλιά, Aspresso Oreon Καφές.
Ετοιμάζουμε τις ζεστές σοκολάτες μας με δεξιοτεχνία και τις προσφέρουμε σε ειδικά σχεδιασμένες συσκευασίες 900 γρ. για να διατηρούν τη φρεσκάδα τους.
Εξαιρετική κρέμα σοκολάτας, χωρίς γλουτένη, χωρίς γάλα και χωρίς φοινικέλαιο. Για να γλυκάνουμε την κρέμα, χρησιμοποιήσαμε εκχύλισμα στέβιας και μαλτιτόλη, που δεν προσθέτουν θερμίδες.
• Χωρίς γλουτένη
• Χωρίς προστιθέμενη ζάχαρη
• Με ερυθριτόλη και στέβια
• Χωρίς προστιθέμενο γάλα
• Παλαιό
• Βίγκαν
• Με λάδι MCT
• Με βιταμίνες
• Με μέταλλα
Maison Lesage
Αassortiment από εκλεκτές σοκολάτες.
Μέσο βάρος ενός σοκολατένιου καραμελέ 13G
Τύπος σοκολάτας Καθαρό βούτυρο κακάου
Συντήρηση Σε ξηρό μέρος μεταξύ 14 και 17°c
Γευσιγνωσία Να καταναλωθεί στους 20°c εντός 8 εβδομάδων από την αγορά σας.
Καραμέλες με δαμάσκηνα και κακάο
Συνταγή για 12 καραμέλες
● 120 γρ. κρέμα γάλακτος πλήρης 35% λιπαρά
● 1 βάζο ζάχαρη U Zuccaru Σακχαροκατασκευαστής με δαμάσκηνα Κορσικής και κακάο O Mà!
Ανακατέψτε 120 γρ. ζάχαρη με δαμάσκηνα Κορσικής και κακάο O Mà με την πλήρη κρέμα γάλακτος.
Ζεστάνετε το μείγμα σε μια κατσαρόλα.
Μόλις η καραμέλα αποκτήσει όμορφο χρώμα κεχριμπαρένιο, αποσύρετε από τη φωτιά και τοποθετήστε μικρές ποσότητες σε ένα φύλλο λαδόκολλας.
Αφήστε να κρυώσει. Δημιουργήστε μπάλες από μαλακή καραμέλα με τα δάχτυλα.
Ρολάρετε στη ζάχαρη με δαμάσκηνα Κορσικής και κακάο O Mà!
Απολαύστε με απόλαυση και με τα δάχτυλα!
Ritonka Πικρή Σοκολάτα - Σμέουρα, Λουλούδια με 60% περιεκτικότητα σε κακάο. Μια σοκολάτα για ερωτευμένους, με γλυκά σμέουρα και μια εκπληκτική γεύση και τέλεια αρμονία, όλα επεξεργασμένα σε μια φανταστική πικρή σοκολάτα, που είναι μοναδική λόγω του χρώματος και της ισορροπημένης γεύσης των κόκκων κακάο.
Οι διατροφικές πληροφορίες υπόκεινται σε διακυμάνσεις λόγω πρώτων υλών και παραγωγής.
Μπορεί να περιέχει ίχνη γάλακτος και ξηρών καρπών.
Φυλάσσεται σε ξηρό και προστατευμένο από το φως μέρος, κατά προτίμηση σε θερμοκρασία 12-20 °C.
95g: Σοκολατένια μπάρα